0
0

مدیریت هزینه ها در کسب و کارهای کوچک

2776 بازدید
مدیریت هزینه ها در کسب و کارهای کوچک

مدیریت هزینه ها در کسب و کارهای کوچک

مدیریت هزینه ها در کسب و کارهای کوچک

ضرر و زیان خود را کاهش دهید

وقتی از پول صحبت می کنید، چه چیزی به فکرتان می رسد؟

راه اندازی کسب و کار شخصی اغلب به معنای بدهکاری است. شاید برای شروع مبلغ اندکی از خودتان داشته باشید. اما به احتمال زیاد از وام، کارت اعتباری یا حتی سرمایه گذاری هم استفاده می کنید. استارتاپ ها معمولاً در سه تا پنج سال اول سودی ندارند؛ یعنی تا زمانی که کسب و کارتان رونق بگیرد تا حدودی زیر بار قرض و بدهی هستید؛ پس برای گذران بهتر این دوران، این موارد را به خاطر داشته باشید:

۱- آرام باشید و بپذیرید:

مقالات فراوانی روی مدیریت بدهی تاکید و تمرکز دارند، اما هیچ روشی بهتر از این نیست که پیشاپیش برای آنچه انتظارتان را می کشد،آماده باشید. توقغات معقول و واقع بینانه از بدهی ها می تواند اندکی از بار این فشار را بکاهد. صاحبان مشاغل جدید به اندازه کافی برای آغاز کسب و کار، پیدا کردن مشتریان تازه، راضی نگه داشتن سرمایه گذاران و انجام کار نگرانی دارند؛ غصه خوردن بی دلیل برای بدهی تنها باعث کاهش تمرکز آن ها از رشد شغلی و به وجود آمدن مانع سرراه موفقیتشان می شود.

مطالعات جدید روی ۱۰۱ استارتاپ نشان می دهد که دو علت اصلی شکست آن ها، تمام شدن پول(۲۹ درصد) و فقدان نیاز بازار( ۴۲ درصد) بوده است. این دلایل بدون تردید نه تنها با یکدیگر، بلکه مهم تر از آن با عدم تفکر رو به جلو ارتباط دارند و این مطلب اهمیت اطمینان از استراتژی خرج کردن و هم زمان حفظ تمرکز کسب و کار روی مرتفع کردن نیاز بازار را نشان می دهد. به عنوان یک استارتاپ ، این همان چیزی است که باید روی آن تمرکز کنید، نه این که برای بدهی ها حرص و جوش بخورید.

بیشتر مطالعه کنید:  چگونه به تفکر خلاق دست یابیم؟

۲- بودجه ای را اختصاص دهید:

مطالعات سال ۲۰۱۶ در کشور انگلیس نشان می دهد ۹ درصد از استارتاپ ها هیچ بودجه ای را مشخص نکرده بودند؛یعنی عملاً داشتند خودشان را برای دردسر آماده می کردند؛ چون اختصاص دادن بودجه به استارتاپ تنها برنامه ریزی برای چگونگی خرج کردن پول نیست، بلکه به کنترل هزینه ها نیز مربوط می شود. تعیین بودجه استارتاپ بدین معناست که از همان روز اول هزینه راه اندازی و و حفظ کسب و کارتان را مشخص کتید.

این بودجه بندی شامل مجموع هزینه های ثابت و متغیر مانند محیط کار، دستمزد کارکنان، امکانات رفاهی ، تجهیزات و بازاریابی است. این اعداد را نباید فقط حدس بزنید، بلکه لازم است تحقیق کنید تا مطمئن شوید چیزی را دست کم نگرفته اید. تعیین بودجه  استارتاپ کمک می کند هزینه های ضروری برای به جریان انداختن کسب و کارتان را بشناسید و برنامه ای برای خرج کردن داشته باشید تا همزمان با بازپرداخت بدهی های خود، رشد کنید. با این نوع بودجه بندی و تحلیل آن براسای جریان بازار و وضعیت اقتصادی، به کسب و کارتان شانس موفقیت می دهید.

۳- همه توانایی های خود را یک کاسه کنید:

بسیاری از استارتاپ ها بودجه شروع به کار خود را از منابع گوناگون تأمین می کنند.  مدیریت یک منبع مالی به اندازه کافی دشوار است که نخواهید با چندین جریان مالی دست و پنجه نرم کنید. تحمیل استرس غیر ضروری و حساب کتاب های وقت گیر به استارتاپ، آن هم زمانی که تمرکزتان باید روی درآمدزایی باشد، بهتری راه گیرانداختن خودتان در هزار توی مشکلات مالی است. جمع کردن تمام بدهی ها در قالب یک وام ثابت، روشی فوق العاده برای مدیریت آن هاست، یعنی چندین بازپرداخت در روز های مختلف ماه را به یک بار پرداخت تبدیل کنید تا آسان تر بتوانید موقعیت مالی خود را ردیابی کرده و بر همان اساس، بودجه بندی کنید.

بیشتر مطالعه کنید:  استارت آپ ها در شرایط تحریم چه باید بکنند؟

اگر استارتاپ شما هنوز در مرحله بی تجربه گی و و خامی است و مطمئن نیستید که بتوانید از عهده پرداخت به موقع اقساط برآیید، از گرفتن وام های غیر ضرروری خودداری کنید. برای فکر کردن به هزینه های ضروری جهت جریان یافتن کسب و کارتان و هزینه هایی که می توانید آن ها را به تعویق بیندازید، وقت بگذارید.

۴- مراقب پرداخت های خود باشید:

یادتان باشد که در کسب و کار همه چیز نسبی است و شکست ها و بدهی ها همگی یکسان نیستند، برخی بدهی ها برای بقای کسب و کارتان ضرورت دارند؛ پس بدهی هایتان را مدیریت کنید تا بهتر بتوانید بر اساس اینکه کدام یک مهم تر هستند و کدام یک می توانند در صف انتظار بمانند، آن ها را اولویت بندی کنید. بدهی های درجه یک از آن دسته هستند که اگر پرداخت نشوند، شما را به دردسر می اندازند. بدهی هایی مانند قبض وسایل، کرایه خانه،رهن، مالیات و دیگر مواردی که حتی ممکن است به جریمه های دادگاهی و اقدام قضایی ختم شوند از این دسته اند. این بدهی ها شاید سنگین نباشند، اما جزو آن دسته هستند که اگر در اولویت قرار نگیرند، با جریمه هایی مانند از دست دادن قدرت کسب و کار، ورشکستگی یا حتی واگذار کردن منزلتان روبه رو می شوید.

به بدهی های غیر ضروری می توانید بعداً رسیدگی کنید که شامل وام بانکی یا کارت اعتباری است که با پرداخت اندکی مبلغ بیشتر می توانید جبران خسارت کنید. عواقب به تعویق انداختن این بدهی ها چندان جدی نیست و جریمه اندکی را به دنبال دارد؛ اگر چه تکرار این عدم پرداخت نیز عواقب جدی را به دنبال خواهد داشت؛ پس از این روش تنها برای مدت زمانی کوتاهی که می خواهید از دردسر رهایی یابید، استفاده کنید. فهرستی از تمام بدهی های خود بنویسید و زیر مواردی که عدم پرداخت آن ها برای کسب و کارتان فاجعه درست می کند، خط بکشید و اولویت های این فهرست را در اولین فرصت پرداخت کنید.

بیشتر مطالعه کنید:  وبلاگ نویسی - اولین ایده پولساز اینترنتی

۵- هزینه های غیر ضروری را کاهش دهید:

آمار ها نشان می دهند که حجم عظیمی از بدهی های جهان در سه چهارم ابتدایی سال ۲۰۱۷ متعلق به شرکت های غیرمالی بوده است. اگر بدهی های شما به مبلغی رسیده که دیگر قابل کنترل نیست، باید بدهی های تهدید آمیزتان را شناسایی کنید و با توجه به هزینه، ببینید کدامیک ضرروری بوده و کدام یک قابل حذف شدن هستند. مثلاً برای بیشتر استارتاپ ها استفاده از جدید ترین تکنولوژی ها ضرورتی ندارد و می توانید از ابزار دست دوم استفاده کنید.

همیشه هزینه هایی هستند که می توانید قید آن ها را بزنید و ابزار و لوازم دست دوم همواره در دسترس هستند. همچنین می توانید به دنبال امکانات ارزان قیمت یا کارکنان سازگارتر باشید و خدمات خود را تا اندازه ای که بتوانید آن ها را کنترل کنید، تا زمانی که با رشد کسب و کارتان امکان سرمایه گذاری برای شما وجود داشته باشد، کاهش دهید. با خرج تراشی خودتان را زیر بار قرض نبرید.

ساده اش کنید !

همه کسب و کار ها در دوره ای با مشکلات مالی مواجه می شوند. علی رغم بهترین برنامه ریزی های مالی، لحظات سختی فرا می رسند که از کنترل شما خارج هستند. بدهی اغلب بخش  اجتناب ناپذیری از یک استارتاپ است، اما توسعه یک کسب و کار هوشمندانه با هزینه های معقول شما را از دردسر دور می کند. و در موقعیت فوق العاده ای قرار می گیرید که بتوانید بدهی هایتان را مدیریت کنید و تنور استارتاپ خود را روشن نگه دارید.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://ostad7.com/?p=9043
اشتراک گذاری:
واتساپفیسبوکلینکدین
Avatar
ostad7
*کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر( هوش مصنوعی) *مدرس دانشگاه در رشته های مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات و ارتباطات * طراح و مدرس انواع وب سایت های اینترنتی *مشاور و طراح وب و رابط کاربری *مشاور راه اندازی سایت‌های برپایه وردپرس *کارشناس آی تی و تجارت الکترونیک *کارآفرین از سال ۱۳۹۲
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد مدیریت هزینه ها در کسب و کارهای کوچک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.