پیش به سوی موفقیت
پیش به سوی موفقیت
موضوع : ذهنیت قربانی را کنار بگذار
احساس گناه و مردد بودن درباره خود را برای همیشه از زندگی، ذهنیت، افکار و باورهای خود کنار بگذارید. این مسئله به هیچ وجه جای بحث ندارد. من خودم این کار را
انجام دادم و نتیجه اش برایم شبیه رویا بود. شما حق ندارید خودتان را مقصر بدانید. نیازی هم به آن ندارید و هرروز می توانید شاد و سبکبال به زندگیتان برسید و از خاص بودنتان در زندگی لذت ببرید. شما باید آماده داشتن زندگی فوق العاده و پر از شادی و افتخار باشید؛ اما برای خودتان چنین حقی قائل هستید.
همه ما به نوعی با این احساسات و افکار دست و پنجه نرم می کنیم؛ مثلا اپرا وینفری در یکی از برنامه هایش شخصی را دعوت می کند و او را در موقعیتی قرار می دهد تا از نظر احساسی تغییر کند و اشک هایش سرازیر شود. در این حالت،حتی اپرا هم درک کرد که بخشیدن و گذشت کردن به نفع خود ماست و به افراد دیگر ارتباطی ندارد. در نتیجه خودش هم گریه اش گرفت.
حالا برگردیم سر داستان گناه …
در مدرسه چیزهای زیادی به ما یاد نمی دهند؛ اما یکی از مهمترینشان این است : چطور اطرافیان به راحتی می توانند باعث ایجاد احساس گناه در ما شوند. آن هم نه از سر دشمنی با ما، بلکه کاملاً ناخودآگاه.
خیلی وقت ها رژیم دارید، اما خانواده یا دوستان نزدیکتان خوشمزه ترین چیزها را به شما تعارف می کنند. می بینید… برخی افراد هم به همین راحتی می توانند احساس گناه را به شما منتقل کنند.
وقتی صحبت از قوانین موفقیت می شود…
وقتی صحبت از قوانین می شود دیگر نمی دانم چطور تأکید کنم که هرچه زودتر باید این احساس قربانی بودن و احساس گناه درباره خود را کنار بگذارید.
راه حل قطعی برای رسیدن به این حالت وجود دارد که البته همیشه هم جواب می دهد: برای رخ دادن تمام اتفاقات گذشته، خودتان را ببخشید. اگر در کسب و کارتان متضرر شده اید و یا با موفقیت روبه رو نشده اید یا اگر ازدواجتان به طلاق و جدایی ختم شده یا انتخابی داشته اید که برایتان ضرر و زیان زیادی به همراه داشته و…
می دانید از چه حس و حالی حرف می زنم. این ها اتفاقات و تجربه هایی هستند که می توانند به شکلی ناعادلانه باعث احساس قربانی بودن یا گناه در وجود شما شوند. اگر درباره NLP چیزی شنیده باشید، با مفهوم «دوباره شکل دادن» آشنا هستید. خب حال چطور می توانیم شکل جدیدی به حس گناه و مقصر بودن بدهیم؟ برای مثال، من باعث شکست کسب و کارم شده ام. خب… این حس گناه را چگونه می توان تغییر داد؟
شاید برای این تغییر باید به برخی واقعیت ها توجه کنید؛ مثلا درباره همان تجارت، از هر پنجاه نفری که در کسب و کار موفق بوده اند، ۴۹تای آن ها زمانی با شکست و ورشکستگی روبه رو شده اند. اگر این افراد در نهایت موفق شده اند و در بعضی سال ها هم شکست هایی داشته اند، می شود نتیجه گرفت این شکست ها و اشتباهات فقط سنگریزه هایی سر راه موفقیت ما هستند و ما هم می توانیم از آن ها عبور کنیم و از آن ها درس بگیریم.
به عبارت دیگر : این مفهوم را عاشقانه بپذیرید :
«هیچ شکستی وجود ندارد. شرایط سختی که می بینیم فقط بازخورد انتخاب های ما هستید.»
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.