چگونه دانشجو می تواند پولدار شود و در دوران دانشجویی کسب درآمد کند؟
چگونه دانشجو می تواند پولدار شود؟ بی شک شما هم مانند من بارها این جمله را از دهان این و آن شنیده اید که دانشجو فقیر است یا دانشجو پول ندارد. هرگاه استاد کتابهای جدید را برای تهیه کردن معرفی می کند، آه از نهاد تعدادی از دانشجویان برمی آید که استاد ما پول برای خریدن این همه کتاب نداریم؛ مگر نمی دانید که دانشجو آه در بساط ندارد.
اگر شما هم دانشجو هستید، پیشنهاد می کنم در زمره این افراد قرار نگیرید. دوران دانشجویی وقت شکایت کردن از بی پولی و نداری نیست. برعکس، هر دانشجویی باید در دوران تحصیل شروع به کار کردن و پول در آوردن کند تا هم با اصول اقتصادی آشنا شود و هم برای پس از دوران دانشجویی، سرمایه ای از تجربه کسب کرده باشد.
روش های کسب درآمد در دوران دانشجویی
در این جا روش هایی را به شما پیشنهاد می کنیم:
۱- تدریس کنید
خصوصی یا در کلاس فرقی نمی کند. تدریس یکی از بهترین مشاغل برای دانشجویان است. در حال حاضر، شما مشغول تحصیل هستید و به همین دلیل، شاید به مراتب اطلاعاتتان از دبیران دیگر به روزتر باشد؛ دبیرانی که سال هاست فارغ التخصیل شده اند و به همان شیوه های قدیمی واقف اند. کاری با کیفیت ارائه کنید و هزینه هایی منصفانه بگیرید تا به نوعی تبلیغ مؤثر کرده باشید.
۲- به آگهی های مربوط به دانشجویان توجه کنید
گاهی بر روی برد دانشگاه برگه ای می بینید که در آن نوشته : ” به فردی دانشجو برای انجام دادن فلان شغل احتیاج داریم” یا مشابه آن را در آگهی های روزنامه ها و یا در اینترنت می بینید. از کنار آن ها به سادگی عبور نکنید؛ شاید شغل مفیدی برای شما باشد.
۳- از مهارت تان در تایپ و نرم افزارهای کامپیوتر بهره بگیرید
اگر آموزش تایپ سریع ندیده اید، حتماً یادگیری آن را در برنامه هایتان قرار دهید. تایپ در تمامی مراحل کاری آینده شما برایتان مفید واقع خواهد شد. آن را بیاموزید و سفارش تایپ بگیرید؛ همچنین دانشتان را در چند نرم افزار یا سخت افزار دیگر هم افزایش دهید و در آن زمینه ها هم فعالیت کنید. معمولاً، دانشجویان به راحتی می توانند از پس این مشاغل بر بیایند.
۴- از امکانات شغلی دانشگاه استفاده کنید
هرازگاهی در خود دانشگاه از دانشجویان برای انجام دادن کارهای پروژه ای یا سایر موارد دعوت به کار می شود. آن ها را از دست ندهید و سعی کنید خوب فعالیت کنید تا این رابطه در آینده هم ادامه پیدا کند.
۵- در مسابقات دانشجویی شرکت کنید
گهگاه مسابقاتی مانند ورزش یا کتابخوانی برگزار می شوند که معمولاً برای پرندگان جوایزی مناسب به همراه دارند. این ها را از دست ندهید.
۶-در میان هم دانشگاهی هایتان مشتری پیدا کنید
اگر مهارتی مانند آرایشگری، تایپ، ترجمه یا هر توانایی دیگری دارید، سعی کنید در میان هم دانشگاهی هایتان مشتری پیدا کنید. ارائه کار خوب و دریافت قیمت منصفانه بهترین تبلیغ برای شما در میان سایر دانشجویان خواهد بود. تعداد زیاد دانشجویان برای شما بهترین موقعیت جذب مشتری است. از این فرصت استفاده کنید.
۷- به دنبال شغلی نیمه وقت و مناسب برای فرد دانشجو باشید
کارهای فراوانی هستند که شاید شما از پس انجام دادن آن ها بر بیایید. انجام دادن آن ها برای شما تجربه اندوزی محسوب می شود، رزومه کاری تان را پر می کند و مقداری پول در اختیارتان قرار می دهد. کار در آژانس های مسافرتی، منشی گری، دفاتر فنی، مهدهای کودک، انجام دادن کارهای هنری، رانندگی و مانند این ها، همگی سرشار از تجربه و فایده اند.
۸- وسایل بی مصرف خود را بفروشید
امروزه به لطف سایت های فروش وسایل دست دوم، همه می توانند وسایل غیر ضروری خود را بفروشند. کتاب، لباس و سایر وسایل غیر مصرفی خود را برای فروش بگذارید.
۹- برای خود وبلاگ تبلیغاتی بسازید
وبلاگی تنظیم کنید و در آن به مهارت هایتان اشاره کنید. از طریق آن وبلاگ با سایر افراد ارتباط خوبی برقرار کنید و در حین این رابطه، توانایی های خود را نیز تبلیغ کنید. وبلاگ می تواند امکان اتصال شما با خیل عظیمی از مشتریان باشد.
۱۰- صرفه جویی کنید
چرا باید دوران دانشجویی را با ولخرجی سپری کنید؟ سال های تحصیل در دانشگاه، دوران کسب علم،مهارت و همچنین تجربه های کاری هستند تا در هنگام فراغ التحصیلی سرگردان نباشید. در این دوره، تا سرحد اکان صرفه جوبیی کنید. کتاب های درسی را دست دوم تهیه کنید. از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنید. تخفیف های دانشجویی را از یاد نبرید. غذای دانشگاه را بخورید و هرگونه صرفه جویی دیگری را که به ذهنتان می رسد در برنامه هایتان بگنجانید. دوران دانشجویی، هنگام کسب مهارت ها و ثبت خاطره هاست. از این دوران نهایت بهره را ببرید.
امکان ثبت نظر جدید بسته شده است.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.