مهارت های ساده ای که شما را به یک کارآفرین تبدیل خواهد کرد.
شما هم می توانید کارآفرین شوید! در دنیای کارآفرینان زیادی وجود داشته اند که با یک ایده ساده، پشتکار و تمرین، تبدیل به انسان های بزرگی شده اند. وقتی روش ها و زندگی این افراد را مرور می کنیم، متوجه می شویم که با رعایت تنها چند نکته بسیار ساده، می توان یکی از همین افراد بود. کارآفرینی فرآیند خلق ارزش و تولید ثروت است؛ فرآیندی متعهدانه که با پذیرش ریسک همراه است. ایجاد یک کسب و کار موفق یک مهارتی ذاتی نیست و هیچ کس کارآفرین به دنیا نمی آید.
شما هم می توانید با تغییراتی کوچکی در سبک زندگی و تمرین مهارت هایی ساده به یک کارآفرین تبدیل شوید.
مهارت های کارآفرینی
- به هرآنچه از ذهنتان می گذرد توجهی خاص داشته باشید
زمان هایی هست که در تنهایی یا به هنگام گفت و گو با یک دوست، متوجه ایده ای جدید در ایجاد یک کسب و کار می شوید. وقتی ایده ای به ذهنتان خطور کرد، بی توجه از کنارش رد نشوید و با جدیت، زمانی را صرف پرداختن به آن ایده کنید. اگر ندای درونتان در گوشتان نجوا کرد که این ایده ها بکر و فوری هستند، حتماً پیگیر به ثمر نشاندن آن ها باشید.
کارآفرینی در ذات همه ما وجود دارد و یک اشتیاق درونی است. بیشتر ما به گونه ای تربیت شدیم که آزموده ها را بیازماییم؛ حال آنکه آزموده را آزمودن خطاست و بسیاری از فرصت ها در مسیرهای ناپیموده نهفته اند. بسیاری از فرصت ها تنها با یک ایده یا الگو گرفتن از چیزهای ساده اتفاق می افتد، لذا به جای آن که ریسک سعی کردن را از خود دور کنید، از ریسک سعی نکردن دوری کنید.
هیچ چیز مثل فکر کردن به انسان عمق نمی بخشد. قدم بردارید و به اجرای ایده خود بپردازید. در این مسیر، حتی اگر موفق نشوید، تجربیاتی به دست خواهید آورد که موفقیت های بعدی شما را تضمین می کند.
- از هر آنچه در اختیار دارید، فرصت بسازید
برای تبدیل شدن به یک کارآفرین، در اولین قدم باید افسوس خوردن برای نداشته ها را کنار بگذارید و از داشته هایتان استفاده کنید. افسوس برای نداشته ها جز نا امیدی ارمغان دیگری نخواهد داشت. بسیاری از کارآفرینان بزرگ از محیطی ساده و با داشته هایی بسیار محدود شروع کرده اند.
ذهن یک کارآفرین، ذهنی خلاق است و یک ذهن خلاق می تواند از میان داشته های موجود، بهترین راه را برای رسیدن به هدف انتخاب کند. اگر با دقت بیشتری به زندگی و اطراف خود بنگرید، متوجه خواهید شد که داشته های شما برای دستیابی به اهدافتان کم نیست و با شروع استفاده از داشته ها می توانید در راه رسیدن به خواسته ها نیز موفق تر عمل کنید.
- علایق خود را دنبال کنید
شادی اکسیر حیات بخش کسب و کار و وزنه تعادل زندگی کاری و شخصی است. در انسان نیرویی بالقوه وجود دارد که به سمت علاقه مندی های خود کشیده می شود. همیشه در مسیر ایجاد یک کسب و کار علاقه خود را دنبال کنید و با اشتیاق به آن بپردازید. وقتی به کاری مشغول باشید که به آن علاقه مند هستید، حتماً به ثروت هم دست خواهید یافت.
علاقه باعث کشش و پشتکار می شود. انجام کارهای فرح بخش همیشه از عمق بیشتری برخوردار هستند و همچنین با خلاقیت و نوآوری ادامه پیدا می کنند. ذهن انسان همیشه کارها را بر اساس علاقه مندی اولویت بندی می کند؛ در نتیجه شما می توانید تمام انرژی ، زمان، منابع لازم و هم و غم خودتان را در راستای کارآفرینی و ایجاد یک کسب و کار موفق صرف کنید.
- کمتر خرج کنید تا زودتر به رویای خود برسید
در سنین جوانی، با تفکر راهبردی و به کار بردن خرد پول خرج کنید. بدین صورت می توانید در آینده به رویاهای خود جامعه عمل بپوشانید. برای دستیابی به استقلال مالی، ابتدا باید بیاموزید که انتخاب هایتان را کنترل کنید. انتخاب کنید که برای چه چیزی هزینه می کنید. این انتخاب ها می تواند در آینده مخارج شما را تحت کنترل در بیاورد. باید توجه داشته باشید که هرچه کمتر خرج کنید، زودتر به رویاهایتان خواهید رسید.
یکی از مهمترین قوانین مدیریت مالی این است که هیچ گاه برای برای خرید اقلام تجملاتی پول قرض نگیرید و زیر بار بدهی نروید؛ اما برای سرمایه گذاری می توانید قرض کنید.
- سخت کار کنید و همزمان از دیگران بیاموزید
از نظر برخی کارآفرینان بزرگ، سخت کوشی می تواند انسان را موفق کند و از طرفی داشتن یک راهنما و مشاور می تواند در مسیر موفقیت به شما کمک کند. تلفیق سخت کوشی و یادگرفتن از دیگران، انسان را به سوی تعالی و توفیق خواهد برد.
لازم نیست منتظر بمانید تا حتماً با تحصیلات عالی وارد بازار کار شوید. آن هایی که سریع تر کار خود را شروع می کنند، بیشترین بهره را از فرصت ها می برند. ابتدا یک مشاور صالح برای خود انتخاب کنید؛ کسی که حداقل یک نسل از شما مسن تر باشد، ولی تسلط مستقیم بر شما نداشته باشد. بعد سخت کار کنید و سخت کار کنید. فقط زمانی می توانید تبدیل به یک کارآفرین موفق شوید که تصمیمی قاطع و آگاهانه برای انجام آن گرفته باشید.
- ترسی به دل راه ندهید
با شجاعت ایده های تحول گرایانه خود را دنبال کنید و اگر شکست خوردید، دست از کار نکشید. در بسیاری اوقات شنیده ایم که بیشتر موفقیت ها بعد از شکست های پی در پی بدست آمده اند زیرا که شکست اساس پیروزی است و طعم شیرین پیروزی بدون تلخی شکست خوشایند نخواهد بود. در مسیری که انتخاب خواهید کرد، ممکن است رقبای تسخیرناپذیری داشته باشید. از دست و پنجه نرم کردن با آن ها نهراسید و حتی بر دوش آن ها سوار شوید و از تجربیاتشان درس بگیرید تا یک سروگردن از آنها بالاتر باشید.
- در نهایت مهارت های کسب و کاری بیاموزید
برای ایجاد یک کسب و کار لازم است که الفبای اولیه و مهارت های آن ها را بدانید؛ مهارت هایی مثل مذاکره کردن. یک مذاکره کننده قوی می تواند امتیازات بیشتری را در شروع یک کسب و کار دریافت کند.
وقتی با درایت نیازمندی های خود را بیان کنید و قادر باشید با استفاده از فنون مهم مذاکره، افراد را نسبت به ایده و هدف خودتان متقاعد کنید، بسیاری از راه را طی کرده اید. مهارت های دیگری مانند ارتباط صحیح با مشتری، مدیریت مالی، برنامه ریزی و … هم از جمله مواردی است که به شما کمک می کند تا یک کارآفرین موفق باشید.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.