0
0

کارآفرینی را از همین امروز شروع کنیم!

2379 بازدید
کارآفرینی را از همین امروز شروع کنیم!

کارآفرینی، انواع و اهمیت آن

امروزه ۵۸۲ میلیون کارآفرین در جهان وجود دارد. این بدان معناست که از هر ۱۳ نفر ۱ صاحب یک تجارت و یا کسب و کار است! خوب ، صحبت در مورد کارآفرینی در همه جا است اما همه نمی دانند منظور از کارآفرینی دقیقاً چیست؟
درادامه، مفصل در مورد کارآفرینی، انواع آن و اهمیت آن صحبت می کنیم.

کارآفرینی چیست؟

فرآیند راه‌اندازی ، توسعه و اجرای کسب و کار در کنار ریسکهای مالی آن ، کارآفرینی نامیده شده است.
به زبان ساده ، کارآفرینی تمایلی برای راه اندازی سرمایه گذاری جدید است .کارآفرینی همین طور برای توسعه اقتصادی بازار جهانی که مدام در حال گسترش است ، بسیار مهم است. فردی که کارآفرینی را انجام می دهد ، کارآفرین نامیده می شود.

انواع کارآفرینی

  1. کار آفرینی در کسب و کارهای کوچک (Small business entrepreneurship)
    در دنیای امروز ، اکثر مشاغل هنوز مشاغل کوچک هستند. در ایالات متحده آمریکا ، ۹۹٫۷٪ از کل شرکت ها مشاغل کوچک هستند و ۵۰٪ از کل کارگران غیر دولتی را استخدام می کنند.
    این مدل از کسب و کارها عمدتاً سودآور هستند ، اما فقط برای تأمین درآمد و حمایت از خانواده خود سود کسب می کنند. چنین مشاغل فاقد مقیاسی برای جذب سرمایه گذاری هستند و از طریق دوستان و خانواده یا وام های تجاری کوچک تأمین می شوند.
    نمونه هایی از کارآفرینی در مشاغل کوچک شامل آرایشگاه ها ، فروشگاه های مواد غذایی ، برق ، نجاری ، لوله کش ، مشاوران و غیره.
  2. کار آفرینی در راه اندازی کسب و کار های مقیاس پذیر (Scalable Startup Entrepreneurship)
    در این نوع کارآفرینی ، کارآفرینان با اعتقاد به اینکه دیدگاه آنها می تواند جهان را تغییر دهد ، کسب و کار خود را آغاز می کنند. بودجه آنها از طریق سرمایه گذاری تأمین می شود و آنها بهترین کارمندان را استخدام می کنند. پیدا کردن یک مدل تجاری مقیاس پذیر و قابل تکرار هدف آنهاست. زمانی که به این هدف برسند ، برای رشد کسب و کار خود خود نیاز به بودجه بیشتر سرمایه گذار دارند.
    راه اندازی های مقیاس پذیر فقط به دلیل داشتن سرمایه در معرض خطر و بازده های بزرگتر ، بخش کمی از کل مشاغل را تشکیل می دهند.
    نمونه هایی از کارآفرینی مقدماتی مقیاس پذیر شامل فیس بوک ، اینستاگرام ، خرید آنلاین الکترونیک و غیره.
  3. کار آفرینی در راه اندازی کسب و کارهای بزرگ (Large Company Entrepreneurship)
    شرکت های بزرگ از طریق حفظ نوآوری ، محصولات جدیدی ارائه می دهند که انواع مختلفی از محصولات اصلی آنها است. محصولات جدید به منظور رفع نیازهای مشتری و فناوری پیشرفته تولید شده اند. اغلب ، شرکت ها این کار را با همکاری با یا خریدن شرکت های نوآورانه انجام می دهند.
    نمونه هایی از کارآفرینی شرکت های بزرگ شامل گوگل ، مایکروسافت ، سامسونگ و غیره است.
  4. کار آفرینی اجتماعی ( Social Entrepreneurship)
    کارآفرینی اجتماعی جایی است که یک کارآفرین برای حل نیازها و مشکلات اجتماعی محصولات و خدمات ایجاد می کند. تنها هدف آنها این است که جهان را به مکانی بهتر تبدیل کنند و هدف آن ها فقط کسب سود و ثروت نیست.
    یکی از نمونه های کارآفرینی اجتماعی ، سازمانی به نام Safepoint Trust توسط Marc Koska است که برای طراحی مجدد ابزارهای پزشکی و معرفی سرنگ غیر قابل استفاده مجدد ارزان برای کلینیک های کمبود هزینه در سراسر جهان تلاش می کند. این سازمان توانست با دستیابی به سرنگ دستیابی به نام Auto Disable ،  چهار میلیارد تزریق ایمن را در ۴۰ کشور انجام دهد.
بیشتر مطالعه کنید:  سه راهکار برای رونق کسب و کار

کارآفرینی، اهمیت و انواع آناهمیت کارآفرینی

آیا همه ما حداقل یک بار در زندگی خود این سؤال نکرده ایم که چرا کارآفرینی برای اکثریت جذاب است؟ چرا اینقدر مهم است؟

  • کارآفرینان شغل ایجاد می کنند:
    کارآفرینان علاوه بر اشتغال خود ، تعدادی از فرصت های شغلی را نیز با سرمایه گذاری در کسب و کار خود ایجاد می کنند. و با افزایش بازدهی کسب و کار ، فرصتهای شغلی بیشتری ایجاد می شود و بدین ترتیب بیکاری کاهش می یابد.
  • کارآفرینان تغییر ایجاد می کنند:
    وقتی یک کارآفرین به امید حل مسئله یا وقتی ایده جدیدی را کشف می کند ، محصولی را ایجاد می کند ، در واقع دنیا را تغییر می دهد. جاه طلبی ها و ایده های آنها جهان را بهبود می بخشد.
  • کارآفرینان به جامعه ثروت می دهند:
    این یک تصور رایج است که ثروتمندان حریص هستند ، اما این یک تصور اشتباه است. کارآفرینان هر چه پول بیشتری کسب کنند ، مالیات بیشتری نیز پرداخت می کنند که به نوبه خود بودجه خدمات اجتماعی را تأمین می کند. برخی از کارآفرینان همانطور که می دانیم ، مانند بیل گیتس ، بنیانگذار مایکروسافت ، بزرگترین اهدا کنندگان خیریه و غیرانتفاعی هستند.

عوامل مؤثر بر کارآفرینی

هرچه ایده کارآفرینی جذاب باشد به نظر می رسد ، چند فاکتور وجود دارد که باید قبل از انتخاب زمان شروع کار و زمان شروع کار ، به خاطر بسپارید. برخی از عواملی که بر کارآفرینی تأثیر می گذارد عبارتند از:

  • عوامل سیاسی:
    بازار در یک مکان می تواند سرمایه داری ، کمونیستی یا ترکیبی از هر دو باشد. سرمایه داری به نوآوری نیاز دارد در حالی که کمونیسم نیاز به کارآفرینان و طبقه سیاسی دارد که به خوبی با یکدیگر در ارتباط باشند. در حالت ایده آل ، یک کشور باید سرمایه دار باشد تا کارآفرینی در منطقه شکوفا شود.
  • عوامل حقوقی:
    قدرت و انصاف سیستم قضایی در یک کشور نقش زیادی در کیفیت کارآفرینی دارد. این امر به این دلیل است که در بسیاری موارد کارآفرینان ممکن است دادگاهها را ملزم به اجرای قراردادهای توافق شده بین دو طرف کنند. اما در بسیاری از کشورها ، چنین قراردادهایی به درستی اجرا نمی شوند و این خطر مانع از توسعه کارآفرینی در آن کشورها می شود.
  • ماليات:
    دولتها گاهي وقتي سياست گرفتن مال و ثروتمندان و دادن آن به فقرا را اتخاذ مي كنند به ماليات زياد متوسل مي شوند. با این حال ، اصل اساسی کارآفرینی معتقد به بقای اصلح است و قانون مالیات بیش از حد با آن مغایرت دارد. از این رو ، کارآفرینان می خواهند در جاهایی مشکلی ایجاد کنند که دخالت دولت در امور مالیاتی بسیار اندک باشد.
  • در دسترس بودن سرمایه:
    سرمایه اولین شرط لازم برای شروع سرمایه گذاری های ریسک پذیر است و ممکن است یک سرمایه فوری نیز برای موفقیت در کسب و کار به محض موفقیت در رسیدن به ایده نیاز داشته باشد. بنابراین ، کارآفرینی به اقتصادها کمک می کند تا در کشورهایی که سیستم توسعه یافته تأمین سرمایه در هر مرحله یعنی سرمایه بذر ، سرمایه گذاری ، سرمایه گذاری خصوصی و همچنین بازارهای سهام و اوراق بهادار وجود دارد ، رشد کنند.
  • کار و مواد اولیه:
    در دسترس بودن نیروی کار ماهر و مواد اولیه مورد نیاز با قیمت مناسب یک عامل مهم برای راه اندازی یک سرمایه گذاری تجاری در یک منطقه است. کشورهایی مانند هند ، بنگلادش و چین شاهد افزایش عظیم فعالیتهای کارآفرینی بودند زیرا بازارهای کار برای آنها مطلوب است.
    اطمینان حاصل کنید که راه اندازی کسب و کار خود را با نگه داشتن تمام این عوامل در ذهن داشته باشید تا شانس موفقیت خود را بهبود ببخشید.
بیشتر مطالعه کنید:  آیا پول خوشبختی می آورد؟

هر فرد مستقل با خصوصیات رهبری می تواند در دنیای امروز کارآفرینی کند ، گرچه خطرات و مسئولیت های زیادی نیز در کنار آن وجود دارد. “کارآفرینی در مورد این است که بتواند بعد از ناکامی با شکست روبرو شود ، مدیریت را مدیریت کند و موفق شود” – Kiran Mazumdar Shaw

اگر فکر می کنید مهارت و استعداد کارآفرینی بودن را دارید ، مقاله ما “چگونه یک کارآفرین شویم” را بخوانید تا شما را در مسیر موفقیت خود راهنمایی کند.

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://ostad7.com/?p=17367
اشتراک گذاری:
واتساپفیسبوکلینکدین
Avatar
ostad7
*کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر( هوش مصنوعی) *مدرس دانشگاه در رشته های مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات و ارتباطات * طراح و مدرس انواع وب سایت های اینترنتی *مشاور و طراح وب و رابط کاربری *مشاور راه اندازی سایت‌های برپایه وردپرس *کارشناس آی تی و تجارت الکترونیک *کارآفرین از سال ۱۳۹۲
مطالب بیشتر

باکس دانلود

نظرات

0 نظر در مورد کارآفرینی را از همین امروز شروع کنیم!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.