0
0

به فشارهای روحی چه واکنشی نشان دهم؟

1398 بازدید
فشارهای روحی و راه های کاهش اضطراب

به فشارهای روحی چه واکنشی نشان دهم؟

فشارهای روحی و راه های کاهش اضطراب

یک سؤالی که ممکن است این روزها از خودمان بپرسیم این هست :

مدتی است مشکلات مختلف بسیار آزارم می دهند و هر قدر هم سعی می کنم با تکنیک های آرامش ذهن، بدنم را آرام نگه دارم، آرامش نمی گیرم. مدام کلافه و بی حوصله هستم و احساس می کنم دیگر توان ادامه زندگی را ندارم. چه کنم؟

پاسخ : یکی ار شرایط مهم برای رسیدن به موفقیت، دستیابی به آرامش است. در واقع آرامش، احساس خوشایندی است که جنبه درونی دارد و فرد می تواند با تمرکز و دقت بیشتری با شرایط خود، در جهت حل مسئله گام بردارد. در صورتی که این آرامش به هر دلیلی به هم بخورد، فرد دچار احساسات نگران کننده می شود. در این وضعیت، اگر فرد موفق به کنترل آن نشود، گرفتار فشار های روحی و روانی می شود و در پی آن تغییرات بدنی در وی ایجاد شده و رفتاری منفی در او بروز می کند و در مرحله بعد دچار اضطراب می شود.

راه های کاهش اضطراب و فشارهای روحی

اضطراب ممکن است در تمام سنین و مراحل زندگی به وجود آید، لذا شناخت اضطراب ، یافتن دلایل و نیز کنترل آن و همچنین راه های رسیدن به آرامش بسیار مهم است. در ادامه به چند راهکار اشاره خواهد شد:

۱- رویارویی با واقعیت و پرهیز از آرمان گرایی و خودداری از داشتن انتظار بیش از حد توان از خود، معمولاً سبب سلب آرامش می شود.

۲- آگاهی از توانایی ها و خودباوری و داشتن اعتماد به نفس سبب می شود ترس از شکست و نیز نگرانی از سرزنش و تحقیر شدن توسط دیگران، کاهش یابد. همچنین زمانی که فرد اعتماد به نفس بالایی داشته باشد، این قدرت را در خود می بیند که از عهده حل مشکلات برآی؛ پس کمتر نگران و مضطرب می شود.

بیشتر مطالعه کنید:  احساسات منفی خود را گرسنه نگه دارید

۳- با برنامه ریزی صحیح و به موقع، از آرامش بیشتری برخوردار خواهید شد. قبل از شروع کارها، برنامه ریزی کنید تا زمانی که در میانه کار قرار گرفتید، سر در گم نشده و از بی برنامگی مضطرب نشوید.

۴- مهمترین عامل کسب آرامش، کشف ریشه ترس هایتان است.

۵- چند دقیقه به ذهن خود فرصت دهید تا علت های ترستان را برروی کاغذ بنویسید، که این خود به دو طریق به کسب آرامش شما کمک می کند:

الف) حذف بسیاری از ترس های غیر واقعی

ب) ارائه راه کارهای عملی برای رفع ترس های موجود

۶- با پرهیز از فشارهای رقابتی و مقایسه خود با دیگران که تمام نشدنی است، خود را در حالت آرام و راحت و بدون تنش تصور کنید.

۷- فعالیت بدنی یکی از مهمترین راه های جلوگیری از تنش و آرام کننده روح و جسم است. قدم زدن، شنا کردن، دوچرخه سواری و آهسته دویدن را فراموش نکنید.

۸- هنگام فشارهای روانی، تنها نمانید. با دیگران صحبت کنید، لکن از افراد بدبین که ذهن شما را گرفتار می کنند دوری کنید.

۹- ضمن استراحت کافی، از مصرف چای،قهوه، نوشابه و شکلات که حاوی کافئین هستند، پرهیز کنید.

۱۰- به یاد داشته باشید خوشبختی، یک مفهوم نسبی است و زندگی تنیده شده از کامروایی ها و ناکامی هاست. لذا عبارت ” این نیز بگذرد” را فراموش نکنید.

۱۱- و در نهایت قبل از هر چیز به اطمینان دهنده قلب ها ایمان داشته باشید و ارتباط خود با خداوند را از طریق راز و نیاز ، نماز و مناجات استحکام ببخشید.

بیشتر مطالعه کنید:  چگونه دانشجو می تواند پولدار شود و در دوران دانشجویی کسب درآمد کند؟
آیا این مطلب را می پسندید؟
https://ostad7.com/?p=8639
اشتراک گذاری:
واتساپفیسبوکلینکدین
Avatar
ostad7
*کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر( هوش مصنوعی) *مدرس دانشگاه در رشته های مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات و ارتباطات * طراح و مدرس انواع وب سایت های اینترنتی *مشاور و طراح وب و رابط کاربری *مشاور راه اندازی سایت‌های برپایه وردپرس *کارشناس آی تی و تجارت الکترونیک *کارآفرین از سال ۱۳۹۲
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد به فشارهای روحی چه واکنشی نشان دهم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.